Bij Classic Paradise repareren ze met hart & ziel alle soorten en maten klassiekers en youngtimers. Dit alles in een unieke Jaren 80 ambiance. De Fiat 130 is hier zeker in goede handen, mede eigenaar Job bezit en restaureerde zelf zijn Fiat 130 Coupé.

Bij Classic Paradise mochten ze al heel wat Centotrento’s in de werkplaats verwelkomen, zelfs van over de landsgrenzen. Coupés zowel als Berlina’s.
Onderdelen zijn niet altijd even makkelijk vindbaar maar dankzij hun ervaring en uitgebreide netwerk, krijgen ze het vrijwel altijd voor elkaar. Ook in technisch opzicht hebben deze auto’s nog maar weinig geheimen voor Classic Paradise. Zij kunnen zich rustig ‘Fiat 130 Specialist’ noemen.

Classic Paradise

In dit portfolio op de website van Classic Paradise staat een uitgebreid overzicht van de vele en uiteenlopende werkzaamheden die aan deze auto’s zijn gedaan. De foto’s staan beslist niet in chronologische volgorde, het betreffen meerdere auto’s en tussen de technische taferelen staan ook een aantal leuke sfeerbeelden.

Classic Paradise

Classic Paradise
Ambachtshof 17
5317 NN Nederhemert

E-mail: info@classicparadise.nl
Tel: 0418 – 76 90 03

 

Facebook

Classic Paradise